×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – ноември 2017

22 ноември 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Смрт на Нил” – Агата Кристи
  • “Скротени” – Ема Чејс
  • “Ема” – Џејн Остин
  • “Вљубени жени” – Д. Х. Лоренс
  • “Пат за рајот” – Драги Михајловски
  • “Сенките на сонот” – Јован Дамјановски
  • “Спомени” – Крсто Гермов-Шакир
  • “Љубов на плоштадот” – Владимир Левчев
  • “Резби на времето” – Драган Попоски-Стојнин