×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – ноември 2017

15 ноември 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Далеку од вистината” – Линвуд Баркли
  • “Кралска измама” – Стив Бери
  • “Трите ќерки на Ева” – Елиф Шафак
  • “Разум и чувствителност” – Џејн Остин
  • “Тајна задача: Љубов” – Џули Џејмс
  • “Човекот кој го создаде Хитлер” – Дејвид Луис
  • “Полиња жито ридишта крв” – Анастасија Н. Каракасиду
  • “Акварели” – Васко Ташковски
  • “Масонски степени” – Миле Миќуновиќ
  • “Модерна масонерија” – Миле Миќуновиќ