×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – ноември 2017

7 ноември 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Седумте сестри” – Лусинда Рајли
  • “Господин неодолив” – Сузан Елизабет Филипс
  • “Заплеткани” – Ема Чејс
  • “Зад затворени врати” – Б. А. Парис
  • “Бегалка” – Марсел Пруст
  • “Траги во времето” – Иван Ивановски
  • “Песни од чајџилницата” – Неџати Зекерија
  • “За страстите, читањето, безделничењето” – Хелена Саблиќ-Томиќ