×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – март 2019

27 март 2019

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Тарантула” – Боб Дилан
 • “Долините на душата” – Кире Неделковски
 • “Волшебници на перфектот” – Санде Стојчевски
 • “Во рогот на волот” – Блаже Миневски
 • “Украдена невеста” – Гоце Ѓоршовски
 • “Завет. Јад” – Глигор Стојковски
 • “Охрид – од Чинарон до Чинарот” – Миле Д. Миќуновиќ
 • “Зора во сликата” – Петре Димовски
 • “Приватен глас” – Живко Андревски
 • “Бадијалџии” – Вера Благојевиќ
 • “Природата на Бог” – Тихана Обрадовиќ Чингарова
 • “Чардак” – Вера Благојевиќ
 • “Осумдецениска тајна” – Вера Благојевиќ