×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – март 2019

20 март 2019

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Негирање” – Кит Аблоу
  • “Беломорски потоци” – Марија В. Бундалевска
  • “Сенишни светла” – Марија Гиревска
  • “Директни обраќања” – Марина Икономова Шокева
  • “Актите се кастрирани” – Катерина Гогова
  • “Филмски град” – Игор Анѓелков
  • “Охридска писменост” – Димитар Пандев
  • “Гласови” – Јордан Даниловски
  • “Стебло на спознанието на доброто и злото” – Сања Петровиќ
  • “Херменевтика на поезијата на Анте Поповски” – Атина Цветаноска