×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – март 2018

7 март 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Седмиот печат” – Сунчица Уневска
 • “Умирање на љубовта” – Либеро Биџиарети
 • “Писма до непознатата” – Антоан Де Сент-Егзипери
 • “Создавање државност” – Никола Кљусев
 • “Ала Турка – Ала Франга” – Елена Максимовска
 • “Пеон” – Благој Стојанов
 • “Богатство” – Даниел Петровски
 • “Првата Република” – Елизабета Митреска
 • “Траги во звукот” – Марко Коловски
 • “Бегалците од законот и екстрадицијата” – Сашо М. Стојановски
 • “Синтагма” – Матиј Властар
 • “Скопски легенди” – Данило Коцевски