×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – март 2018

28 март 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Современа орална и максилофацијална хирургија” – Џејмс Р. Хуп
 • “Техники за управување со училница” – Џим Скривенер
 • “Принципи на генетиката” – Петер Д. Снустад
 • “Менаџмент на човечки ресурси во спортот и рекреацијата” – Пакианатан Челадурај
 • “Градбени блокови во учењето” – Џил Џенкинсон
 • “Учебник за тотални протези” – Артур О. Ран
 • “Наука за изложеноста: Гените, животната средина и политиките за јавното здравје ” – Сара Шостак
 • “Микробиолошко производство на прехранбени состојки, ензими и нутрацевтици”
 • “Применета биокатализа”
 • “Непараметриска статистика за истражување во здравството” – Марџори А. Пет
 • “Основи на фармакокинетиката ” – Мохсен А. Хедаја
 • “Изведување на одделенска настава”