×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – март 2018

14 март 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Златни наштимувања” – Кацуџо Ниши
 • “Ако животот е сон” – Јанош Арањ
 • “Лира и меч” – Шандор Петефи
 • “Превентива и заштита на иконите” – Златко Танасковски
 • “Лудило” – Трајче Арсовски
 • “Десет унгарски поети на XX век”
 • “Витези од соседството” – Хиро Шимада
 • “Бесмртните” – Диме Иванов-Димано
 • “Имагинарна реалност” – Тони Анастасовски
 • “Тетово низ стари фотографии” – Драги Ѓоргиев
 • “Монумента”