×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – мај 2019

22 мај 2019

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Огнена одмазда” – Џ. А. Џенс
 • “Каде сенките темнеат” – Мајкл Ридпат
 • “Училиште за славни” – Синди Џефрис
 • “Морници” – Меги Стифвотер
 • “Леон” – Инге Мејер Дитрих
 • “Магии” – Априлин Пајк
 • “Спас 3” – Исидора Бјелица
 • “Е, баш ви фала” – Марко Видојковиќ
 • “Ѕвер” – Алекс Флин
 • “Поп дива” – Синди Џефрис
 • “Ти чука ли срцето за мене?” – Оливера Николова
 • “Златно срце” – Косара Гочкова