×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – јуни 2018

6 јуни 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Лавиринтот 1: Невозможно бегство” – Џејмс Дашнер
 • “Лавиринтот 2: Бегство низ пустошот” – Џејмс Дашнер
 • “Убиство во библиотеката” – Џорџе Арион
 • “Кој се плаши од волкот” – Карин Фосум
 • “Љубов на два континента” – Марија Бабамова
 • “Добриот љубовник” – Стеинун Сигурдардотир
 • “Новела за шахот” – Стефан Цвајг
 • “Зима во лето” – Божин Павловски
 • “Розово на црното” – Божин Павловски
 • “Последно прибежиште” – Јован Стрезовски
 • “Името Македонија” – Виктор Габер
 • “Џорџ и тајниот клуч на универзумот” – Луси и Стивен Хокинг