×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – јуни 2018

21 јуни 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “23” – Линвуд Баркли
 • “Куферот од Берлин” – Јелена Бачиќ Алимпиќ
 • “Господар на сенките” – Донато Каризи
 • “Пријатели до гроб” – Неле Нојхаус
 • “Сестрата создадена од бура” – Лусинда Рајли
 • “Еленор и Парк” – Рејнбоу Ровел
 • “Ако долго гледаш во понорот” – Енес Халиловиќ
 • “Каинавелија” – Славко Јаневски
 • “Сказанија Демирхисарски”
 • “Бадијалџии” – Вера Благојевиќ
 • “Ареална лингвистика”
 • “Словенски ракописи од Македонија во странски ракописни збирки X – XIX век” – Ѓорѓи Поп-Атанасов