×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – јуни 2018

13 јуни 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Потекло” – Ден Браун
 • “Тајните сестри” – Џејн Ен Кренц
 • “Жена во сино” – Ејлин Гоуџ
 • “Великанот” – Колин Фалконер
 • “Лажго” – Нора Робертс
 • “Средба” – Никола Алтиев
 • “Додека Данте спие” – Силвија Митевска
 • “Раскрилена птица” – Емилија Џипунова
 • “Долгаец Македонија” – Видан Наумовски
 • “Само сонот е стварност” – Илинденка Петрушева
 • “Книжевни беседи” – Бранко Цветкоски
 • “Политиката на САД, Медитеранот и Арапската пролет” – Емил Крстески