×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – јуни 2017

20 јуни 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Колекционер на очи” – Себастијан Фицек
  • “Криј се” – Лиса Гарднер
  • “Никогаш не се знае” – Шеви Стивенс
  • “Алекс” – Пјер Леметр
  • “Божиќна мистерија” – Јустејн Гордер
  • “Терапија” – Себастијан Фицек
  • “9-ти ноември” – Колин Хувер
  • “Ракописот на Чанселор” – Роберт Ладлам

Кликнете на сликите за да ги видите поголеми.