×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – јули 2019

03 јули 2019

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Неговите бели ракавици” – Јелена Бачиќ Алимпиќ
 • “Милион капки” – Виктор Дел Арбол
 • “Животот е краток како сон” – Тереза Ревај
 • “Песочниот часовник” – Трејси Рис
 • “Одговорот на Јулија” – Глен Диксон
 • “Меѓу чаршијата и црквата” – Димитар Пандев
 • “Дејзи Милер” – Хенри Џејмс
 • “Прељубници” – В Огњеновиќ
 • “Утеха за голите” – Давор Стојановски
 • “Москва 2042” – Владимир Воинович
 • “Пливање спротиводно” – Ненад Јолдески
 • “Нема што да се стори” – Корана Сердаревиќ