×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – јули 2019

24 јули 2019

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Маслинката” – Лусинда Рајли
 • “Жонглер” – Зорана Шулц
 • “Долга летна ноќ” – Кери Елкс
 • “Како да го запреш времето” – Мет Хејг
 • “Дневник на генијот” – Салвадор Дали
 • “Афирматори на културата” – Симона Ковалаковски
 • “Госпоѓица Лонлихарт” – Натаниел Вест
 • “Допрено време” – Благој Симоников
 • “Љубовницата на Грамиња” – Џовани Верга
 • “Кинеска клучалка” – Игор Радев
 • “Еден текст и една жена” – Оливера Ќорвезироска
 • “Тероризмот и кризата на демократијата” – Љубиша Георгиевски