×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – јануари 2018

3 јануари 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Верзијата на Барни” – Мордекај Ришлер
  • “Агриџенто” – Костас Хаџиантониу
  • “Змија” – Стиг Дагерман
  • “Констанца Ринг” – Амалија Скрам
  • “Ненаситност 2” – Станислав Игнаци Виткевич
  • “Враќање: Нема смрт додека ѕвони” – Димитар Башевски
  • “Потрага по Елен Лејбовиц” – Луан Старова
  • “Тврдина од пепел” – Луан Старова
  • “Љубовта на генералот” – Луан Старова
  • “Татковите книги” – Луан Старова