×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – јануари 2018

24 јануари 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Приказна на една мајка” – Аманда Провс
 • “Морето не го заплиснува Неапол” – Ана Марија Ортезе
 • “Пулсот и времето” – Ана Јовковска
 • “Магелан” – Стефан Цвајг
 • “Океан на крајот од патот” – Нил Гејман
 • “Порајмос” – Душан Савиќ
 • “Како да разберам човек” – Бранислав Саркањац
 • “Митови” – Гај Јулиј Хигин
 • “Духот на Михаела Косар” – Горјан Петревски
 • “Моите мали вистини” – Горјан Петревски
 • “Детето и интернетот” – Енвер Беќири
 • “Училишен театар” – Киро Донев
 • “Награди и самовили” – Радјард Киплинг
 • “Дивата убавица” – Горан Б. Стојаноски