×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – јануари 2018

10 јануари 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “На дното и отфрлен во Париз и Лондон” – Џорџ Орвел
 • “Грациела” – Алфонс де Ламартин
 • “Еднаш одигравме љубов” – Елена Конеска
 • “Смртта на еден среќен човек” – Џорџо Фонтана
 • “Заслепување” – Мирчеа Картареску
 • “Заслепување 2” – Мирчеа Картареску
 • “Replay” – Бенјамин Штајн
 • “Фердидурке” – Витолд Гомбрович
 • “Избор или изгор” – Јусуф Сулејман
 • “Многу малку светлина” – Владан Матијевиќ
 • “Мемоарите на една млечка” – Блаже Миневски
 • “Коработ” – Здравка Евтимова