×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – февруари 2019

27 февруари 2019

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Девојката од Багдад” – Мишел Нури
 • “Вистинско семејство” – Тони Парсонс
 • “Чиј беше Јон?” – Рефет Абази
 • “Проштален подарок” -Владимир Тасиќ
 • “Пјер и Жан” – Ги де Мопасан
 • “Драга Матилда” – Сузана Тамаро
 • “Животот е преубав” – Живко Андревски
 • “Мемоарите на Алберт Ајнштајн” – Кире Илиевски
 • “Модели на родовата идентификација” – Марина Мијаковска
 • “Нуклеарното оружје и надворешната политика” – Хенри Кисинџер
 • “Првото второ доаѓање” – Алексеј Слаповски
 • “Внатрешната страна на ветрот” – Милорад Павиќ