×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – февруари 2019

20 февруари 2019

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Сестра на месечината” – Лусинда Рајли
  • “Човек во лавиринтот” – Донато Каризи
  • “Месечината на Фиренца” – Адриен Макдонел
  • “Дневникот на едно неверство” – Емилиос Солому
  • “Каде е Елизабет” – Ема Хили
  • “Принцот на огнот” – Филип Давид
  • “Не паркирај гаража” – Трајче Кацаров
  • “Мојот театар” – Ристо Стефановски
  • “Macedonians in the world” – Славе Катин
  • “Антологија на старогрчки поговорки и мудрости”