×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – февруари 2018

7 февруари 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Сага за Охрид” – Валентина Неловска
 • “Таи” – Горан Гоциќ
 • “Пијанистка” – Елфриде Јелинек
 • “Снежна пустина” – Игор Трајковски
 • “Книга на сеќавања” – Петер Надаш
 • “Небо во оган” – Марио де Са-Карнеиро
 • “Авел Санчес” – Мигел де Унамуно
 • “Петар од Чеган” – Јордана Тодоровска
 • “Вечниот син” – Кристовао Теза
 • “Јас и Лин отпосле” – Ана Стојаноска
 • “Кога ветровите стивнуваат” – Билјана Станковска
 • “Невидливи љубови” – Владимир Јанковски