×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – февруари 2018

21 февруари 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Попатно” – Влада Урошевиќ
 • “The path” – Тони Гичевски
 • “Филозофи аскети” – Ферид Мухиќ
 • “Мултикултурализмот кај децата” – Сања Стојанова
 • “Утеха за жената” – Плутарх
 • “Случајот Вагнер” – Фридрих Ниче
 • “Мисли со боцки” – Иван Карадак
 • “Острење со тапоста” – Иван Антоновски
 • “Романот за тајната книга” – Јордан Плевнеш
 • “Психологија на детето” – Алфред Адлер
 • “Врати кон неоткриеното” – Јован Стрезовски
 • “Слепиот музичар” – Владимир Короленко
 • “Македонската апстрактна терминологија и нејзиното наследство” – Витомир Митевски
 • “Мултикултурата во националните електронски медиуми на Балканот (1989-2008)” – Мишо Нетков