×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – февруари 2017

02 февруари 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Човекот од маглата” – Донато Каризи
 • “Ангелско дрво” – Лусинда Рајли
 • “Никогаш не свртувај го погледот” – Линвуд Баркли
 • “Куќата на орхидеите” – Лусинда Рајли
 • “Без тебе” – Мишел Биси
 • “Сувенир” – Тес Геритсен
 • “Ќерки на судбината” – Тара Хајланд
 • “Архангелск” – Роберт Харис
 • “Горчливо срце” – Виктор Дел Арбол
 • “Авантурите на Гордон Пим” – Едгар Алан По
 • “Гилгамеш”
 • “Печалбари” – Антон Панов
 • “Панонски легенди”
 • “Судбината на човекот” – Михаил Шолохов
 • “Мице” – Ванчо Николески
 • “Хајди” – Јохана Шпири
 • “Повикот на дивината” – Џек Лондон
 • “Улавите години” – Бранко Ќопиќ
 • “Како да го смените односот кон животот” – Андреј Курпатов
 • “Македонска книжевност од 19 век и 20 век” – Томислав Тодоровски
 • “Антички календари” – Лидија Ковачева
 • “Хари Потер и полукрвниот принц” – Џ. К. Роулинг
 • “Јавен настап” – Дејл Карнеги

Проектот е финансиран од Министерство за култура на Република Македонија.

Кликнете на сликите за да ги видите поголеми.