×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – декември 2019

4 декември 2019

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Соломоновиот знак” – Ју Несбе
 • “Фати ме” – Лиса Гарднер
 • “Со затворени очи” – Џош Малерман
 • “Сите твои совршености” – Колин Хувер
 • “Ти не знаеш да сакаш” – Сузан Елизабет Филипс
 • “Девојката од Бруклин” – Гијом Мисо
 • “13” – Стив Кавана
 • “Ова е туѓо писмо” – Маја Апостолоска
 • “Дневници на една љубов” – Лилјана Пандева
 • “Гласови на новиот век”
 • “Јазичните особености на кирилските епиграфски споменици во Македонија” – Марија Паунова
 • “Обновливи-одржливи извори на енергија” – Славе Арменски