×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – декември 2019

25 декември 2019

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Нешто во водата” – Кетрин Стедман
 • “Тајниот живот на писателите” – Гијом Мисо
 • “Пакетот” – Себастијан Фицек
 • “Ленинградска зима” – Кристин Хана
 • “Се уште јас” – Џоџо Мојес
 • “Другата страна” – Ѓорѓи Крстевски
 • “Краста на душата” – Владимир Плавевски
 • “И интимности, и дилеми” – Марко Андревски
 • “Небо во кафез” – Д. А. Лори
 • “Дневникот на еден апатрид” – Бора Ќосиќ
 • “Последните денови” – Михајло Свидерски
 • “Сите наши тела” – Георги Господинов