×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – декември 2019

18 декември 2019

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Украдениот брак” – Дијана Чејмберлен
 • “Понекогаш лажам” – Алиса Фини
 • “Совршената дадилка” – Лејла Слимани
 • “Љубовникот” – Џоџо Мојес
 • “Девојката и ноќта” – Гијом Мисо
 • “Сеништето” – Ју Несбе
 • “Меѓу чаршијата и црквата” – Димитар Пандев
 • “Мрежата на Мамли” – Блаже Миневски
 • “Под друга капа” – Владо Јаневски
 • “Скиселени тикви” – Саша Станишиќ
 • “Јазик и леб” – Славе Ѓорѓо Димоски
 • “Скопје, ти раскинуем” – Тамара Јолевска Попов