×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – декември 2019

11 декември 2019

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Душокршачот” – Себастијан Фицек
 • “ДНК” – Ирса Сигурдардотир
 • “Темјанушки во март” – Сара Џио
 • “Последната песна” – Николас Спаркс
 • “Островот Камино” – Џон Гришам
 • “Затоа што те љубам” – Гијом Мисо
 • “Немата пациентка” – Алекс Мајклидис
 • “Вагонот со сираци” – Пам Џеноф
 • “Во сенката на злосторот” – Хелена Хеншен
 • “Во виното е вистината” – Милијана Павловска
 • “Разговори со Бога 2” – Нил Доналд Волш
 • “За тебе љубов моја” – Милијана Павловска