×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – декември 2018

5 декември 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Бисерната сестра” – Лусинда Рајли
 • “Последниот истрел” – Линвуд Баркли
 • “Девојките од платната” – Кејти Мери Бјукенан
 • “Таму каде што припаѓаме” – Емили Гифин
 • “Хипи” – Пауло Коелјо
 • “Бунтовна кралица” – Мишел Моран
 • “Разговори со Бога” – Нил Доналд Волш
 • “Само дојди си дома” – Андреј Е. Скубиц
 • “Чудото” – Ема Донахју
 • “Александар” – Томе Богдановски
 • “Сите деца во бајка”
 • “Насловете сами”