×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – декември 2018

26 декември 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Ехо на слободата” – Ана Јовковска
  • “Синиот фенер” – Виктор Пелевин
  • “Марика и стравот” – Емилија Славковска
  • “Депа” – Милован Стефановски
  • “Пената на црниот бран” – Владимир Илиевски
  • “Меѓата на светот” – Митко Маџунков
  • “Горчливи води, слатки води” – Елена Кољадина
  • “Безумник” – Халил Џибран
  • “Дај шанса на детството” – Викторија Македонска
  • “Боите на детскиот свет” – Вера Благојевиќ