×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – декември 2018

12 декември 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Паднатите ангели” – Тара Хајланд
 • “Живот по живот” – Кејт Аткинсон
 • “Дванаесетте соби на Нил” – Инид Шомер
 • “Парфем” – Патрик Зискинд
 • “Преплетување” – Зорана Шулц
 • “Само една приказна” – Џулијан Барнс
 • “Исушено блато” – Јанко Полиќ Камов
 • “Коралина” – Нил Гејмен
 • “Утехи” – Анеј Лукиј Сенека
 • “Слова за свети Климент” – Димитар Пандев
 • “Златно срце” – Косара Гочкова
 • “Златниот коњ”