×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – декември 2017

5 декември 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Кога сакаш некого” – Кристин Хана
  • “Љубовниот детектив” – Александра Потер
  • “Бакнеж на полноќ” – Елојза Џејмс
  • “Ананка” – Јусуф Сулејман
  • “Островот на Др. Моро” – Х. Џ. Велс
  • “Дневникот на заводникот” – Сорен Кјеркегор
  • “Големата љубов на Дон Жуан” – Лудвиг Бауер
  • “Земјотрес, 05:17” – Владимир Плавевски
  • “Пешаци по црни полиња” – Оливера Николова
  • “Јад” – Трајче Кацаров