×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – декември 2017

27 декември 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Патот на свилата” – Колин Фалконер
  • “Војна на световите” – Х. Џ. Велс
  • “Приказна за суштината на времето” – Рут Озеки
  • “Балерината” – Матилде Серао
  • “О, тоа сте вие господине Памук” – Трајче Кацаров
  • “Приказни за добра ноќ” – Шарл Перо
  • “Среќни празници, Стилтон” – Џеронимо Стилтон
  • “Ирина балерина” – Марија Бабамова
  • “Разбранувани води” – Петко Шипинкаровски
  • “Волшебната книга” – Фатих Ердоган