×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – декември 2017

20 декември 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Во потрага по Алјаска” – Џон Грин
  • “Најдобрата работа што никогаш не ја доживеав” – Лора Тејт
  • “Враќањето на козите” – Луан Старова
  • “Игра на туѓ терен” – Александра Маринина
  • “Четворицата јавачи на апокалипсата” – Винсенте Бласко Ибањез
  • “Доказот” – Агота Кристоф
  • “Кафе Хиена” – Јана Бењова
  • “Магла” – Иван Чаповски
  • “Змија” – Иван Чаповски
  • “Како завршува светот” – Мариа Ксилури