×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – декември 2017

13 декември 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Ти си тој што го сакам” – Џована Флечер
  • “Ќе има друг ден” – Лори Нелсон Спилмен
  • “Дивергенти” – Вероника Рот
  • “Збогум најмила” – Кристин Хана
  • “Крвава месечина” – Катерина Шошко
  • “Врзани” – Ема Чејс
  • “Испревртени” – Ема Чејс
  • “Криј се” – Лиса Гарднер
  • “Синот на управникот на сиропиталиштето” – Адам Џонсон
  • “Калина” – Петре Наковски