×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – август 2018

8 август 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “На раб на лудило” – Б.А. Парис
  • “Сушата” – Џејн Харпер
  • “Забранета љубов” – Ребека Дан
  • “Улица Индија” – Саманта Јанг
  • “Трофеј” – Весна Петрушевска
  • “Овде или во Вечноста” – Билјана Тинтоска
  • “Водич за долговечност” – Др. Митов
  • “Монетарна економија” – Љупчо Трпески
  • “Плишаниот зајак” – Владимир Лукаш
  • “Насрадин Оџа”