×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – август 2018

15 август 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Сестрата од сенка” – Лусинда Рајли
  • “Снешко” – Ју Несбе
  • “Некој што вреди да умре” – Питер Свансон
  • “Совршената замена” – Грир Хенрикс
  • “Можеби никогаш” – Колин Хувер
  • “Тој рече, таа рече” – Лорен Лејн
  • “Улица диши длабоко” – Игор Џамбазов
  • “Водните бебиња” – Чарлс Кингсли
  • “Малечката Нини” – Софи Шерер
  • “Лоши девојки” – Џеклин Вилсон