×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – април 2019

3 април 2019

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “П.С. Те сакам” – Сесилија Ахерн
  • “Помрачување” – Стефани Мајер
  • “Зазорување” – Стефани Мајер
  • “Допир до вистината” – Викторија Гаго
  • “Скршено небо” – Георги Георгиевски
  • “Филмувани приказни” – Марта Маркоска
  • “Сатурн се враќа” – Викторија Гаго
  • “Македонскиот есеј”
  • “Тринаесет осврти за книжевни и слични дела” – Елизабета Баковска
  • “Проучување на филозофијата на религијата” – Дејвид Стјуарт