×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – април 2019

17 април 2019

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Моите спомени” – Георги Баждаров
  • “Спортот и патриотизмот” – Драгица Поповска
  • “Жолтата ружа” – Мор Јокаи
  • “Потекло на зборот”
  • “Конески и фолклорот” – Ана Мартиноска
  • “Менон” – Платон
  • “За проповедта, омразата и слободите” – Александар Маркоски
  • “Големата борба меѓу Христа и сатаната” – Елена Вајт
  • “Записите на кинооператорот Серафино Губио” – Луиџи Пирандело
  • “Архитектурата израз на интеркултурната комуникација во Европа” – Христина Донева