×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – април 2019

10 април 2019

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

  • “Трите века” – Саво Костадиновски
  • “Исповедта на сликарот” – Гордана Михаилова Бошнакоска
  • “Сонот на душата” – Ристо Ѓ. Јачев
  • “Дарежливост на божјата рака” – Гоце Ристовски
  • “Оди во кругот” – Ристо Василевски
  • “Македонија во чешката култура” – Иван Доровски
  • “Дебела” – Силвија Ш. Стипанчиќ
  • “Градови за луѓе” – Јан Гел
  • “Песни за деца” – Саво Костадиновски
  • “Говорот на омраза и културната различност” – Елена Михајлова