×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – април 2018

25 април 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Вилерова дентална анатомија” – Стенли Џ. Нелсон
 • “Приоди и методи во наставата по јазик” – Џек Ричардс
 • “Биомеханика”
 • “Стратегии за раководење во училница” – Џејмс С. Канџелози
 • “Мојот театар” – Ристо Стефановски
 • “Сметководство за менаџери” – Трајко А. Русевски
 • “Македонците во Тетово од ала турка до ала франга” – Бранислав Светозаревиќ Покорни
 • “Ракописни збирки во Република Македонија” – Добрила Миловска
 • “Морбидизам” – Златко Ѓелески
 • “Приватно колекционирање на културни добра” – Јован Ристов
 • “Драми” – Јордан Плевнеш
 • “Општествен културен тренд” – Марија Настов