×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – април 2018

18 април 2018

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Почетно подучување”
 • “Ослободување на имагинацијата” – Максин Грин
 • “Прирачник за исхрана на растенијата и за плодност на почвата” – Ј. Бентон Џонс, Јуниор
 • “Наставата и комуникацијата”
 • “Уметностите и создавањето на мислата” – Елиот В. Ајснер
 • “Технолошки аспекти на млекото и на млечните производи”
 • “Компликации кај забните импланти”
 • “Образовна психологија” – Елизабет А. Џордан
 • “Размислување на децата” – Роберт С. Сиглер
 • “Детето, семејството и општеството” – Џанет Гонзалес Мена
 • “Биотехнологија на животната средина”
 • “Дизајн на киРНК”