×

Преведи ја страницата

Нови наслови во Библиотеката – април 2017

28 април 2017

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 • “Лавиринт на духовите” – Карлос Руиз Зафон
 • “Шпионка” – Пауло Коелјо
 • “Врзани” – Ема Чејс
 • “Чиракот на архитектот” – Елиф Шафак
 • “Враќањето” – Викторија Хислоп
 • “Совршени заедно” – Карли Филипс
 • “Прељуба” – Пауло Коелјо
 • “Ловци на светулки” – Вера Калин
 • “Валкано црвено” – Тарин Фишер
 • “Скриени богатства” – Нора Робертс
 • “Ништо не трае вечно” – Морин Ли
 • “Неопходни лаги” – Дијана Чејмберлен
 • “Само едно е важно” – Гари Келер и Џеј Папасан
 • “Утре е нов ден” – Сидни Шелдон
 • “Живот помеѓу животи” – Мајкл Њутн
 • “Надмудрување со ѓаволот” – Наполеон Хил
 • “Вистинскиот” – Џон Марс
 • “На улица Шкотска” – Саманта Јанг
 • “Приказна за една мајка” – Аманда Провс
 • “Отровот на Лазар” – Роберт Ладлам
 • “Мајстори на успехот” – Наполеон Хил, Џозеф Марфи и Дејл Карнеги