×

Преведи ја страницата

Нови книги во Библиотеката – март 2016

10 март 2016

Најнови наслови во Библиотеката – март 2016

  • Мали црни лаги – Шерон Болтон
  • Тајната на сопругот – Лиен Мориати
  • Ние бевме лажговци – Емили Локхарт
  • Во врска со онаа ноќ – Џули Џејмс
  • Една неодолива љубов – Џули Џејмс
  • Енциклопедија на ВМРО
  • Книга на споменните – Јелена Бачиќ Алимпиќ

Покрај гореспоменатите книги, Библиотеката набави и повеќе лектирни изданија.

Кликнете на сликите за да ги видите поголеми.