×

Преведи ја страницата

Најнови наслови во Библиотеката – септември 2015

18 септември 2015

 • “Во потрага по мртвата принцеза“ од Кензе Мурад
 • “Бадалпурска градина“ од Кензе Мурад
 • “Прва љубов“од Џејмс Патерсон
 • “Океан на крајот на патот“од Нил Гејман
 • “Наследството на Орхан“од Алин Оханесијан
 • “Токио“ од Мо Хајдер
 • “Невидливиот“од Сајрус Копланд
 • “Двојна измама“од Џејмс Патерсон
 • “Q84“ од Мураками
 • “Можеби некогаш“ од Колин Хувер
 • “На улица Даблин“ од Саманта Јанг
 • “Совршено несовршен пар“ од Сузан Елизабет Филипс
 • “Од љубов до омраза“ од Кристан Хигинс
 • “Од минатото не се бега“ од Ерик Аксал Сунд
 • “Преживеј за да ми раскажеш“ од Лиса Гарднер
 • “Мрачни Места“ од Џилијан Флин
 • “Раскажувачка“ од Џоди Пико