×

Преведи ја страницата

Најнови наслови во Библиотеката – јуни 2016

30 јуни 2016

Најнови наслови во Библиотеката – јуни 2016

 • Жената што плаче – Зое Валдез
 • Одмазда – Ју Несбе
 • Неисполнето ветување – Линвуд Баркли
 • Девојката Врана – Ерик Аксл Сунд
 • Вистината на Питија – Ерик Аксл Сунд
 • Молитва за прошка – Јелена Бачиќ Алимпиќ
 • Славејот – Кристин Хана
 • Незаборав – Алисон Ричман
 • Ученикот – Микел Хјорт, Ханс Розенфелд
 • Сестрата на Зигмунд Фројд – Гоце Смилевски
 • Облечен човек – Игор Џамбазов
 • Умрен човек – Игор Џамбазов
 • Единаесет минути – Пауло Коелјо
 • Луна – Винка Саздова
 • По улица Лондон – Саманта Јанг
 • Пред улица Јамајка – Саманта Јанг
 • Ова мое срце – Сузан Елизабет Филипс
 • Другиот син – Александер Седерберј
 • Дете 44 – Том Роб Смит
 • Виртуелна девојка – Александра Тори
 • Козметика на непријателот – Амели Нотомб
 • Жива меѓу мртвите – Моника Димитровска

Покрај гореспоменатите книги, Библиотеката набави и повеќе лектирни изданија.

Кликнете на сликите за да ги видите поголеми.