×

Преведи ја страницата

Вечер на современиот македонски афоризам

22 април 2015

Во петок 24 април библиотеката ќе организира “вечер на современиот македонски афоризам“, со учество на Јане Атанасов, Миле Ѓорѓиоски, Маријан Анѓеловски, Витомир Долински, Миро Геооргиевски. Настанот ќе започне во 18 часот во Прличевата Одаја при НУ Библиотека “Григор Прличев“-Охрид.