×

Преведи ја страницата

Ученици од ОУ „Братство – Единство“ во посета на нашата библиотека

3 мај, 2019 

Деновиве во рамките на наставната програма по турски јазик НУ Библиотека „Григор Прличев“ ја посетија ученици од трето , седмо и осмо одделение од ОУ „Братство – Единство“ – Охрид кои се образуваат на мајчиниот , турски јазик.

БРАТСВО - ТУРСКИ ПАРАЛЕЛКИЖ

Тие направија обиколка на библиотеката и од страна на нашите вработени беа информирани за процесот на работа на библиотеката и како функционира издавањето на книгата и што содржи фондот на библиотеката.

ТУРСКИ 1

ТУР 3

ТУР 4

ТУР 2